. Elfag - fagstoff innen elektro, humor og almenn interresse
Søk i bloggen!
Loading Searchbox

Skrevet 28.09.2011 kl.08:01. Ligger i kategorien Greit å vite

0


video:virtually explained lock pick guns


Å dirke en lås har vært en låsesmed yrkeskunst og godt bevart yrkeshemmelighet i mange år. Men i Det 21.århundre da internet triumferte ble kunskap tilgjengelig for alle og hvem som helst kan lære seg og gjøre hva som helst ved hjelp av internet og en dose med motivasjon og nysgjerrighet. Ingen skal kunne hindres i å lære nye ferdigheter og det er opp til vær enkelt hvordan man velger å bruke den tilgjengelige informasjonen som er der ute. Å dirke lås kan være behjelpelig for mange og velger du å bruke denne kunskapen rett så kan du lovelig tjene penger på å hjelpe dem som har mistet nøklene til boligen osv. Eneste du trenger å gjøre er å lage/kjøpe ett sett med dirker, trene på ulike låser så er du i gang. Velger du å bruke denne ferdigheten til å låse opp dører uten noen sin samtykke så bryter du loven og du kan bli straffet for det. Det finnes mange tamplets av dirker på nettet så det er bare å søke det opp. Men du får kjøpt ett sett på 9 stykk dirker for litt over hundre kroner og det er jo like greit å bare kjøpe disse. Lell kan det jo være greit å vite hvordan du lager dirker av sagblad også. Kan jo være at du har en del sløve sagblad liggende der ute som  du kan ha nytte av. Bedre å lage dirker av dem enn å kaste de. Blir du miljøbevist også. Flere fluer i en smekk. Økonomiskt sett så tjener du ikke noe på å kjøpe nye sagblad kontra å kjøpe di billigste dirkesettene. Men  å bruke gamle slitte sagblad er en god økonomisk løsning. Det er også en del billige løsninger for hvordan å lage en elektrisk dirk av barbermaskin, elektrisk tannbørste og elektrisk saks. Dette er nok det beste måten å få opp en dirk raskest mulig på. Det sises også at elektriske dirker lett åpner det som er i en fei.Men å dirke låser manuelt er uten tvil den mest profisjonelle måten å dirke på og samtidlig så vil du utvikle gode koordinasjonsferdigheter ved å trene på å dirke. Stå på og lykke til ;)

Ingen kommentarer
Velkommen! Takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no og liker gruppen på facebook


Følg oss på facebook!

Støtt elfag.blogg.no med en liten donasjon. Vi ønsker å vidreutvikle bloggen. Om alle som leste dette donerte 40kr så ville dette dekket kostnadene ut året.


Push to mail me

Email me


Nyeste innlegg

Hva synes du skal plasseres her i margen? Er din web side så spennende at den fortjener en plass her? Har du andre forslag? Send mail med forslag.

hits