Testet Iphone 5

Iphone 5 kom ikke istede så laget Appel en oppgradering av Iphone 4

Iphone 4s

Mange trodde, undertegnede inkludert, at Apple skulle vise frem iPhone 5 i oktober i år, men det ble bare en oppgradert iPhone 4.

Ikke større skjerm, ikke ny hjem-knapp og akkurat det samme designet som forgjengeren. Til gjengjeld er 4S mye kjappere, spesielt GPUen og ikke minst ble Siri introdusert for første gang.

Men at Apple tester neste generasjons iPhone er det ingen tvil om. Det er nok også slik at de har flere prototyper liggende og nå skal en av disse ha kommet i hende noen som tør å snakke om det myteomspunnede produktet.
? Jeg har testet iPhone 5

Testet den i to uker
Det er Business Insider som har vært i kontakt med en kilde de hevder har hatt rett angående Apple-rykter tidligere. Personen skal ha testet en iPhone 5-prototype i rundt to uker.

Den anonyme kilden forteller mye av de samme ryktene vi hørte før Apples oktober-presentasjon.

Kun et rykte inntil videre
Business Insider påpeker at de ikke har klart å verifisere informasjonen med en kilde nummer to, men at denne ene kilden altså skal hatt rett om ikke-lanserte Apple-produkter tidligere.

Business Insider karakteriserer altså informasjonen som rykter i skrivende stund.

 

Artikkel fra Itavisen.no Av Trond Bie

 

Det er ingen hemmelighet at mange ønsket seg litt mer da iPhone 4S ble presentert, det er ingen hemmelighet at en viss følelse av skuffelse var tilstede da årets modell var «bare» en oppdatering av den eksisterende suksessen.

Men samtidig er vi klare over at dette er planen, at ikke hver generasjon av iPhone kan være like revolusjonerende. 4S handler om å friste eiere av eldre utgaver (3GS, kanskje enda tidligere) til å oppgradere, den er ikke nødvendigvis ment å tilfredsstille de allerede fornøyde iPhone 4-brukerne.

Samtidig er dette en telefon som på mange måter tar igjen forspranget mange Android-telefoner hadde fått over de siste månedene. Både når det gjelder programvare og maskinvare. 4S er jo langt fra først med tokjerners-prosessor eller flott kamera som filmer i 1080p. Mange har gjort det tidligere. Likevel, Apple er evig flinke til å bake alt sammen inn til en helhet som frister, som er eksepsjonelt lett å bruke og som er eksemplarisk integrert med øvrige Apple-tjenester.

Klikk for neste

Så konklusjonen er, har du en Iphone 4 så er det helt undvendig og bruke penger på Iphone 4s. Om du skal kjøpe deg en Iphone så er det like greit og kjøpe den nyeste utgaven. Vi kjøper jo gjerne det som er en trend i dag.

Men glem ikke Samsung og HTC som også har kommet med mye bra.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg