. Elfag - fagstoff innen elektro, humor og almenn interresse
Søk i bloggen!
Loading Searchbox

Skrevet 11.06.2014 kl.08:40. Ligger i kategorien Blogg

0


Det første du gjør er å gå på ditt opplæringskontor for å se hvem som er medlemer å så søker du på aktuelle firma på hvem som har få ansatte= minus og om noen har fått god eller dårlige referanser på blogger, mitt anbud.no og anbefalt.no.

Dette gir en pekepinn på hvor mye opplæring du vil kunne få.

Det som er mest å anbefale er at bedriften invisterer for å være medlem av Nelfo. Da dette forplikter disse bedriftene til å være mere oppdatert på nye fagelige forandringer, som kommer lærlingen til nytte og de bruker El-permen for å sikre at kunden får dokumentasjon etter 5 sikre, som forøvrig alle skal gi. Men om en Nelfo bedrift slurver med dette kan de miste sitt medlemskap og dermed er en Nelfo bedrift et tryggere valg. Men husk å søke på bedriften!

Ingen kommentarer
Velkommen! Takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no og liker gruppen på facebook


Følg oss på facebook!

Støtt elfag.blogg.no med en liten donasjon. Vi ønsker å vidreutvikle bloggen. Om alle som leste dette donerte 40kr så ville dette dekket kostnadene ut året.


Push to mail me

Email me


Nyeste innlegg

Hva synes du skal plasseres her i margen? Er din web side så spennende at den fortjener en plass her? Har du andre forslag? Send mail med forslag.

hits