Se hvordan en vindmølle virke og hva du kan bruke for å lage deg en selv

Man kan foreksempel ved hytta eller huset bruke en bekk med kraftig strøm slik at du kan få produsert strøm. Jo mere strøm du trenger jo større må generatoren være. Eller det blir feil, for du lagre jo strømmen i batteri, så størrelsen på generatoren og strømmen i bekkenn/elva osv er jo ikke kritisk sånn sett men det tar jo lenger tid å lade et batteri med en liten vindmølle i hagen. Men har du en stor hage og du vil ha litt belysning der, konstant, så hadde det jo vært genialt med en fancy generator som styre de lysene om du hadde hatt kontinuerlig tilgang på nok vannfall eller lignende. Mange som lager sånn botanisk hage med små vanndammer og en liten bekk. Fantasien som setter begrensninger.

 

Den andre gode tingen er at om du kan produsere så¨mye strøm at du bruker mindre enn hva du produsere så vil ofte kraftverkene kjøpe strømmen av deg og det er det flere bønder rundt i Norge som har gjort. Det er jo lettere for dem med slike muligheter da de kanskje har noen mål med skog og elv.

 

 

1 kommentar
  1. Ååå! Jeg bare elsker denne bloggen. Har ikke vært her såå mye, men har vært her et par ganger. Skal begynne å komme her fast. Skikkelig bra blogg du har laget nemlig, og jeg synes du har en personlig stil på en måte. Alt for mange bloggere som bare prøver å blogge som alle andre, uten å tenke på hvordan de selv er og sånt. Så du må bare fortsette med det du gjør, for det er veldig bra!!!!
   Men du! En ting. Jeg har en ny konkurranse på bloggen min nå. Du kan vinne gavekort på 20 000 kroner. Alt du trenger å gjøre, er å klikke deg inn på bloggen min, å så klikke på bildet og så fylle inn navn og e-post. Høres det bra ut eller? Håper veldig at du gidder å gjøre det 😀 Og jeg hadde blitt så sinnsykt glad om du gidder å lage et innlegg om denne konkurransen, og kanskje til og med posten den på Facebook!!!! TUUUUSEN TAKK PÅ FORHÅND!!!!!!!!!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg