. Elfag - fagstoff innen elektro, humor og almenn interresse
Søk i bloggen!
Loading Searchbox

Skrevet 09.03.2016 kl.07:59. Ligger i kategorien Greit å vite

2


Fra NRK:

Etter jul har oljefylte ovner som står på hjul, vært den direkte årsaken til to boligbranner i Alta. Det ene huset brente helt ned. Der var beboerne på ferie og hadde latt tre slike oljefylte ovner sørge for at temperaturen i huset holdt seg på plussiden. Deriblant oljeovnen du ser på bildet.

Hver fjerde ovn er det feil på, og de er overrepresentert ved brannårsaker.

Vi vet at denne oljeovnen var årsaken til brannen. De to andre ovnene i huset var like hele, mens denne var sprengt, forteller Johnny A. Berg i det lokale eltilsynet. 

Høyt trykk inni ovnen har ført til at en sveiseskjøt har revnet, slik at oljen har sprutet ut. Oljen har antent, og sørget for at det nå bare er aske igjen av en enebolig i Alta.

2 kommentarer

Elektriker

Ikke alle er like enige http://www.altaposten.no/lokalt/nyheter/article7216377.ece

Skrevet 09.03.2016 kl.22:21
Elektriker: Selvfølgelig er ikke en produsent enig. Handler jo om penger. Tror det er best å høre på noen som er inhabil

Skrevet 09.03.2016 kl.22:45Velkommen! Takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no og liker gruppen på facebook


Følg oss på facebook!

Støtt elfag.blogg.no med en liten donasjon. Vi ønsker å vidreutvikle bloggen. Om alle som leste dette donerte 40kr så ville dette dekket kostnadene ut året.


Push to mail me

Email me


Nyeste innlegg

Hva synes du skal plasseres her i margen? Er din web side så spennende at den fortjener en plass her? Har du andre forslag? Send mail med forslag.

hits