. Elfag - fagstoff innen elektro, humor og almenn interresse
Søk i bloggen!
Loading Searchbox

Skrevet 23.02.2015 kl.16:30. Ligger i kategorien nyheter

0


Jenny monterte downlights
- Mestringsfølelsen jeg fikk av å montere to downlights var overaskende stor, og når de i tillegg lyste, ble jeg litt i overkant stolt! Iselin hadde både et imponerende verktøybelte og briljerte med batteridrillen. Jeg skal ønske meg egen drill til bursdagen min, sa Jenny Skavland. Hun tester yrkesfag i forbindelse med en kampanje i samarbeid med NHO. 

 

Montøren: Gøy med Elektro-Jenny
- Det var kjempegøy å ha med Jenny på jobb. Hun var så entusiastisk og ivrig på å lære seg arbeidsoppgavene. Vi var på et oppdrag for Obos, og Jenny måtte trekke datakabler og montere downlights på egen hånd. Selvsagt med en fagarbeider som overvåket. Etter litt opplæring, et par forsøk og noe ødelagt verktøy, fikk hun det til på andre forsøk, ler Nani Iselin Luna.

Ingen kommentarer
Velkommen! Takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no og liker gruppen på facebook


Følg oss på facebook!

Støtt elfag.blogg.no med en liten donasjon. Vi ønsker å vidreutvikle bloggen. Om alle som leste dette donerte 40kr så ville dette dekket kostnadene ut året.


Push to mail me

Email me


Nyeste innlegg

Hva synes du skal plasseres her i margen? Er din web side så spennende at den fortjener en plass her? Har du andre forslag? Send mail med forslag.

hits