. Elfag - fagstoff innen elektro, humor og almenn interresse
Søk i bloggen!
Loading Searchbox

Skrevet 11.02.2015 kl.09:48. Ligger i kategorien Blogg

0


Jeg har lenge brukt min samsung mobil med android uten noe som helst virusprogram. Fant raskt ut at et virusprogram er en billig erstatning for en dyr mobil og pc.
Da kom jeg over en ny nettside fordelaktig.no og så at de hadde flere virusprogram å velge i mellom. Jeg personlig ville ha et program som jeg kunne bruke til mobil og pc å derfor valgte jeg AVG antivirus programDet jeg liker med dette er at det har anti-theft, noe som gjør at du kan spore mobilen via AVG sin nettside. Da kan du fjernstyre mobilen og du kan få mobilen til å ta automatisk bilde av den som har tatt mobilen. Du kan legge til alle enhetene dine via deres nettside og du vil da ha full kontroll over dine produkter.

En annen ting jeg likte spesielt godt og det er at du kan hindre skjulte nummer til å ringe deg m.m.

Grunnen til at jeg spesielt anbefaler fordelaktig.no, er at det er en god service, du får svar med en gang du lurer på noe og du får veiledning og anbefaling om hva du bør kjøpe som passer best for deg.

Er du redd for din pc og mobil så dra inn til fordelaktig.no og kjøp et virusprogram med en gang.

Det som er ekstra genialt er om du har et virusprogram som du kan kjøpe der så trenger du bare å kjøpe en lisens, serial og du bare skriver inn den der din gamle serial står fra før, i det aktuelle virusprogram, å vips, så er programmet ditt gyldig for det tidsrommet du har betalt for. Da vil programmet oppdatere seg selv og du får automatisk den nyeste versjonen med de nyeste virus oppdateringen som er nødvendig for å være mest mulig beskyttet til en vær tid.

Noen av programmene ser du under.

Ingen kommentarer
Velkommen! Takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no og liker gruppen på facebook


Følg oss på facebook!

Støtt elfag.blogg.no med en liten donasjon. Vi ønsker å vidreutvikle bloggen. Om alle som leste dette donerte 40kr så ville dette dekket kostnadene ut året.


Push to mail me

Email me


Nyeste innlegg

Hva synes du skal plasseres her i margen? Er din web side så spennende at den fortjener en plass her? Har du andre forslag? Send mail med forslag.

hits