. Elfag - fagstoff innen elektro, humor og almenn interresse
Søk i bloggen!
Loading Searchbox

Skrevet 31.03.2014 kl.18:25. Ligger i kategorien nyheter

0


Fredag ettermiddag ble et fly på vei fra Amsterdam til Birmingham truffet av lynet. Flyet ble ikke truffet bare én gang, men tre!

Flykapteinen førte flyet rolig gjennom stormen og landet som planlagt før han fortalte passasjerene om hva som nettopp hadde skjedd

LYKKETREFF: Dette blinkskuddet fanget Tracey Meakin White med mobiltelefonen sin. Foto: Tracey Meakin/ Newsteam

- Mine damer og herrer, som dere kanskje merket ble vi truffet av lynet, sa flykapteinen over høyttaleranlegget.

KLM-flyet som er av typen Boeing 737 hadde 174 passasjerer ombord da det ble truffet.

Ikke skremmende

Ifølge avisen hørte passasjerene ombord et stort smell.

En av passasjerene var 51 år gamle Tony Everitt. Han sier til avisen at han hadde tenkt over værforholdene i løpet av flyturen og synes det var rart at det ikke var noe lyn og torden utenfor.

- Etter smellet var min første tanke at motoren hadde eksplodert. Overraskende nok var det ikke skremmende men spennende, sier passasjeren og legger til:

- Man venter på at noe annet skal skje, men så innser du at ingenting har gått galt.

Et lykketreff

Fotografen Tracey Meakin White, som tok det utrolige bildet var ute for å se på stormen da hun fanget blinkskuddet med sin mobiltelefon. Hun la ikke merke til flyet med en gang.

- Jeg bare tok bilder med telefonen. Jeg tror dette er et bilde man kun får en gang i livet. Jeg er ingen fotograf og dette var bare et lykketreff, sier hun til avisen.

Flyselskapet KLM sier til avisen at deres personale er trent til å håndtere denne typen hendelser.

Ingen kommentarer
Velkommen! Takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no og liker gruppen på facebook


Følg oss på facebook!

Støtt elfag.blogg.no med en liten donasjon. Vi ønsker å vidreutvikle bloggen. Om alle som leste dette donerte 40kr så ville dette dekket kostnadene ut året.


Push to mail me

Email me


Nyeste innlegg

Hva synes du skal plasseres her i margen? Er din web side så spennende at den fortjener en plass her? Har du andre forslag? Send mail med forslag.

hits