. Elfag - fagstoff innen elektro, humor og almenn interresse
Søk i bloggen!
Loading Searchbox

Skrevet 12.03.2014 kl.10:56. Ligger i kategorien nyheter

0


Justin Bieber som forbilde!


Spør du meg så synes jeg at han som er forbildet for så mange virkelig oppfører seg usmakelig. Det er ikke bare denne episoden men utallelige mange andre lignende hendelser, der du nærmest føler du må spy eller bare le av fyren. Han som hadde vært hvem som helst hadde det ikke vært for youtube. Han jobbet hart for å komme dit han nå er og når følgende av å være en superstjerne ikke alltid er like glamorøst lell så bør noen lære han å håndtere ubehagelige spørsmål  og hendelser bedre. Jeg personlig spår at vi får en ny "Alene hjemme stjernen" Macaulay_Culkin . Men det er jo ennå håp, men fortsetter Justin Bieber denne ruta mye lengere så blir det fengsel og dermed har krim ballen begynt og rulle. Det er en haug med Bieber Fever fans, men tror han selv begynner å få litt " Fever "

Før og etter bilde av home alone stjernen 

Videosnutt av Justin Bieber ser du under og du kan jo selv bedømme hans oppførsel.

 

>

Ingen kommentarer
Velkommen! Takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no og liker gruppen på facebook


Følg oss på facebook!

Støtt elfag.blogg.no med en liten donasjon. Vi ønsker å vidreutvikle bloggen. Om alle som leste dette donerte 40kr så ville dette dekket kostnadene ut året.


Push to mail me

Email me


Nyeste innlegg

Hva synes du skal plasseres her i margen? Er din web side så spennende at den fortjener en plass her? Har du andre forslag? Send mail med forslag.

hits