. Elfag - fagstoff innen elektro, humor og almenn interresse
Søk i bloggen!
Loading Searchbox

Skrevet 28.04.2012 kl.09:13. Ligger i kategorien Gode tips

0


smartere hullsager

Et genialt adaptersystem fra Bosch

 

Tidligere måtte du ha flere fester for ulike strrelser for hull-borr, men nå finnes det en løsning. Adapter fra bosch som enkelt lar deg skifte i mellom flere størrelser på hull-borr at du vil spare verdifull plass i verktøykassa og ikke minst, du sparer tid.

For å gjøre en god jobb så er det viktig og ha skikkelig verktøy. Verktøy som har en god kvalitet og som er rask og enkel å bruke handler ikke ene og alene om sluttresultat men også om trivsel.

Skikkelig verktøy skaper trivsel på arbeidsplassen, det er det ingen tvil om.

Er du så uheldig at du har en grådig sjef som tror han sparer penger på å kjøpe billig-verktøy så anbefaler jeg deg å gjøre noe med dette. Det handler om trivsel og en godt utført jobb.

Adapterserien fra Bosch koster kun kr. 99,- og disse pengene vil man faktisk ganske raskt tjene inn på besparelse av tid. Men like viktig, det skaper trivsel. Slutt på å prakkes med verktøy.

smartere hullsager

 

Ingen kommentarer
Velkommen! Takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no og liker gruppen på facebook


Følg oss på facebook!

Støtt elfag.blogg.no med en liten donasjon. Vi ønsker å vidreutvikle bloggen. Om alle som leste dette donerte 40kr så ville dette dekket kostnadene ut året.


Push to mail me

Email me


Nyeste innlegg

Hva synes du skal plasseres her i margen? Er din web side så spennende at den fortjener en plass her? Har du andre forslag? Send mail med forslag.

hits